Uw totaalleverancier van brandstoffen en toebehoren

AdBlue van BASF

AdBlue is een product dat haar positie in de markt van dieselverbruikers heeft verworven. Waar het in eerste instantie met name gebruikt werd in vrachtwagens, wordt het op dit moment onder andere ook gebruikt in de landbouw, het grondverzet, in de automotive en in de scheepvaardij.

Middels deze ureumoplossing wordt gerealiseerd dat de dieselvoertuigen kunnen voldoen aan de emissienormen, zoals deze gesteld zijn door de Europese Unie. Met AdBlue worden in de uitlaat van dieselvoertuigen de uitlaatgassen zodanig behandeld dat het schadelijke NOx wordt omgezet in het onschadelijke water (H2O) en stikstof (N2). Ook wordt middels AdBlue gerealiseerd dat het aantal roetdeeltjes in de uitlaatgassen met 40% worden gereduceerd. Door dit alles zijn de uitlaatgassen van deze voertuigen aanzienlijk minder milieubelastend dan in het verleden.

Wat veel mensen niet weten is dat de kwaliteit van de AdBlue zeer belangrijk is voor het behoud van de systemen (m.n. de katalysator) van uw voertuig. AdBlue van lagere kwaliteit geeft namelijk een groot risico op kristallisatie, waardoor systemen worden aangetast. We hebben er dan ook voor gekozen om enkel de AdBlue van de hoogste kwaliteit te leveren in de vorm van AdBlue by BASF. Deze AdBlue is van constante kwaliteit en traceerbaarheid.

Neemt u dus gerust contact op voor de mogelijkheden!
diesel24 - adblue

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en ontvang uw offerte.
Bedrijfsnaam *
Contactpersoon *
Telefoonnummer *
Adres
Postcode
Plaats
Over welke producten wenst u een offerte? *
Opmerkingen
Prioriteit
  

 
 
Liever direct geholpen worden? Bel dan met +31 (0)6 12 27 69 13.