Uw totaalleverancier van brandstoffen en toebehoren

Tanks

Het aanleggen van tankinstallaties is voor u waarschijnlijk geen alledaagse zaak. Maar toch moet het in één keer goed gebeuren, anders staat het voor een langere periode de efficiency in uw dagelijkse bedrijfsproces in de weg. Diesel24 heeft ruime ervaring op het gebied van (mobiele) tankinstallaties en de (on)mogelijkheden die hierbij komen kijken. We begeleiden u graag bij het ontwerp van uw tankinstallatie en de aanleg hiervan. Hierbij kunt u denken aan de opslagtanks, maar ook aan de aanverwante zaken, zoals pomp-, meet-, regel- en afgifteapparatuur en het leidingwerk ten behoeve hiervan.

Gedurende het gebruik van de tank, begeleiden we u graag bij het eventueel benodigde onderhoud en de periodieke keuringen en het kwalitatief en kwantitatief beheer van uw voorraden, zodat u niet zonder het gewenste product komt te zitten.

Voor de werkzaamheden omtrent uw installaties werken we samen met partners die passen in het kwaliteits- en serviceconcept van Diesel24. Natuurlijk hopen we dat u lang plezier heeft van uw installatie, maar op het moment dat uw installatie is afgeschreven en u besluit deze af te laten voeren, kunnen we ook zorgen voor een verantwoorde (en gecertificeerde) afvoer. We ontzorgen u dus maximaal in uw gehele vloeistofmanagement.
diesel24 - tanks

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en ontvang uw offerte.
Bedrijfsnaam *
Contactpersoon *
Telefoonnummer *
Adres
Postcode
Plaats
Over welke producten wenst u een offerte? *
Opmerkingen
Prioriteit
  

 
 
Liever direct geholpen worden? Bel dan met +31 (0)6 12 27 69 13.